Feestelijke openingsparade, woensdag 18 oktober om 09:00!
Ontmoet Quinn & Aaron op LEGO World!
Meer-big builds dan ooit!
Workshop: Fun met Bob!
Krijg bouwtips van de masters!
Stuur een kaartje!

Krijg bouwtips van de masters!

Programma
26 september 2023

Echte meesters in het LEGO bouwen ontmoeten?

Op LEGO World zijn verschillende toppers aanwezig! Lees hier welke leuke activiteiten er gepland zijn en hoe je ze kunt ontmoeten!

Ontmoet Fun met Bob

Ontmoet Fun met Bob

Deze LEGO Vlogger van eigen bodem ken je misschien wel van zijn deelname aan LEGO Masters seizoen 3. Ook schuift hij regelmatig aan in de studio bij Intertoys om de nieuwste LEGO sets te presenteren op hun Youtube kanaal.

Hij zal aanwezig zijn op zowel zaterdag 21 als zondag 22 oktober. En zijn workshops zijn die dagen om 12:00 en 14:00. Alles is vrije inloop, en vol is vol!

Schilderen met Ernesto Lemke

Schilderen met Ernesto Lemke

Tijdens zijn deelname aan LEGO Masters Seizoen 2 ontdekte Ernesto dat hij zijn liefde voor de kunst en voor LEGO stenen prima kon combineren: ‘Brick Painting’ was geboren! Deze fantastische kunstenaar komt speciaal op LEGO World een workshop geven: schilderen met LEGO stenen.

Wordt super creatief en laat de kunstenaar in je los! Hij zal aanwezig zijn op maandag 23 en dinsdag 24 oktober. Zijn workshops zijn die dagen om: 12:00 en 14:00 en wederom op vrije inloop. Dus wees er op tijd bij!

Winnaar 2022: Tom!

Winnaar 2022: Tom!

Tom werd samen met zijn neef Peter de winnaar van LEGO Masters Seizoen 3. Speciaal voor LEGO World hebben ze hun ‘Dance Monkey’ weer opnieuw gemaakt! Kom jij hem bewonderen in de LEGO Masters area? Daarnaast zal Tom ook een workshop en een Q&A houden op LEGO World.

Hij zal aanwezig zijn op donderdag 19 en vrijdag 20 oktober! En de workshops starten om 12:00 en 14:00. Deelname is op vrije inloop, dus vol is vol.